Превоз

Универзитетски центар за студенте са хендикепом поседује службено возило за студенте. Возило је опремљено хидрауличном рампом и намењено је студентима који се отежано крећу, корисницима колица, слепим и слабовидим особама. Возило је првенствено намењено студентима који су смештени у неком од студентских домова.

Возило се користи за потребе превоза до факултета и назад, као и до неких других одредишта на које студент одлази ради извршавања академских обавеза. То су библиотека, истраживачки центри, места на којима студент обавља праксу.

Уколико не добијете наш превоз, можете да користите превоз Градског саобраћајног предузећа „Београд“, који врши услуге бесплатног превоза специјализованим комби возилима, а на основу уговора са Секретаријатом за социјалну заштиту. За коришћење услуга овог вида превоза неопходно је обратити се ГСП-у преко неког од следећих удружења: Удружења дистрофичара, Удружења параплегичара, Удружења оболелих од мултипле склерозе, Савеза слепих Београда и Савеза за церебралну и дечију парализу.

Возило Центра
Возило Центра
Возило Центра
Возило Центра